Marfi Çalışanları Kan Verdi !

Marfi Çalışanları Kan Verdi !

FIAT Otomobil ve Jep satışı ile Kahramanmaraş halkına hizmet veren Marfi Otomotivi çalışanları Kızılay ile ortaklaşa kan bağışlama kampanyası açtı.
Bir ünite kan herkese lazım olabilir sloganı ile Gaziantep Sanayi yol kavşağında bulunan fıat Plaza- Marfi Otomotiv personelinin katılımıyla Kızılay ile ortak bir kan bağışı kampanyası düzenleyerek örnek oldu…
FIAT Plaza- Marfi otomobil de çalışanların yoğun bir iş temposunun ardından sosyal sorumluluklarını yerine getirmeyi ihmal etmeyen çalışanı, Kızılay’a kan bağışında bulunarak Kahramanmaraş’a örnek bir işletme oldular..

 

Trafik kazaları, istenmeyen ameliyatlar sebebi ile her an taze kana ihtiyaç olması sebebi ile kan kampanyasının önemli olduğunu ifade eden Marfi Otomotivi Genel Müdürü Melih Sezal; “HERKESE LAZIM OLABİLİR… bir ünite kan herkese lazım olabilir, bugün sana yarın bana, bugün sağlıklı iken bir ünite kan verelim..Kızılay’ının “Kan Acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile başlattığı kampanyaya duyarsız kalmayan, Marfi Otomotivi Genel müdürü Melih Sezal , Marfi otomotivi – FIAT Plaza çalışanları ile başlattığı sosyal sorumluluk projesine ilk kanı bir ünite olarak Kızılay’a bağışladılar.
Türkiye de milyonlarca insanın kana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sezal: Marfi otomotivi olarak Kızılay ile ortaklaşa yürüttüğümüz bu projeye dikkat çekmek istedik. İnsan odaklı çalışan bir kuruluşuz, insanları yaşatmak için burada bu misyonumuzla kan bağışını bir görev olarak düşünüyoruz.
Bu bir sosyal sorumluluk projeleri de buna benzer insan, doğa ve koruma amaçlı etkinliklerden ibarettir. Kan vermek insani ve vatandaşlık görevidir Marfi otomotivi bu geleneği sürdürecektir” açıklamasında bulundu.
Herkese bir gün bir ünite kan gerek olabilir !.. Bugün sağlıklıyız.. kan verelim, Kan vermek hayat kurtarmaktır sloganından yola çıkarak, her zaman yeni sosyal sorumluluk projelerini hedefliyoruz. Türkiye’de kan verme oranı, nüfusun ancak yüzde 1’ine tekabül ediyor. Yarısından bile az. Bu kadar insan bu kadar kan ihtiyacı olan var ve insanlar kan vermiyorlar. Bu konuda insanlarımızı daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.